Да се даде отказ или не?

Loading...

 Шефот ве тормози, се скаравте со колешка, не ви дозволуваат да напредувате или пак времето никако не ви поминува додека сте на работното место? Време е за отказ! Ама пред тоа имајте втора варијанта… 

Давањето отказ е несомнено нешто за што треба да размислите напорно и подолго време. Доколку одлучите да дадете отказ, тогаш напуштете ја компанијата на вистински начин.

 

Целиот текст кој е мошне интересен ќе го најдете на напиот партнерски сајт:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/gratis-sovet/da-se-dade-otkaz-ili-ne

loading...
Loading...