Се бараат Кабел монтери, Инсталатери

Loading...

Perpetuumobile Security, реномирана агенција за обезбедување, во моментов има потреба од ангажирање на кадар за работа на позиција „КАБЕЛ МОНТЕР, ИНСТАЛАТЕР“ 

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kabel-monter–instalater/2899

loading...
Loading...