Се бара раководител на обезбедување

Loading...

Perpetuumobile, реномирана агенција за обезбедување, објавува оглас за работа на позиција Раководител на обезбедување со следните квалификации:

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/rakovoditel-za-obezbeduvanje/2938

 

loading...
Loading...