Johnson Matthey вработува Лабараториски администратор

Loading...

Џонсон Мети има потреба од Лабараториски Администратор (Laboratory Administrator) кој ќе му се придружи на нашиот тим за Квалитет во фабриката за автокатализатори во Скопје.

Успешниот кандидат ќе биде одговорен за комплетна административна поддршка на тимот…

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/labaratoriski-administrator/2940

loading...
Loading...