Johnson Matthey вработува PGM SALTS OPERATOR

Loading...

Џонсон Мети има потреба од  Oператор за производство на соли на благородни метали/ PGM Salts Operator кој ќе се придружи на нашиот тим за производство на група метали од платина во фабриката за автокатализатори во Скопје. Кандидатот ќе биде дел од тим одговорен за производство на составни делови од групата на метали од платина кои се…

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/operator-za-proizvodstvo-na-soli-na-blagorodni-metali/2941

loading...
Loading...