Се бара Department Leader Quality Modelrows Electric

Loading...

Со цел да го поддржиме Секторот за квалитет во нашата фабрика во Кавадарци, во потрага сме по високо мотивирани професионалци, кои се подготвени да се соочат со предизвиците на меѓународните пазари со отвореност, флексибилност и ентузијазам. 

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/department-leader-quality-modelrows-electric/2960

loading...
Loading...