ТИНЕКС–МТ БАРА ВОЗАЧ.

ТИНЕКС – МТ има потреба од 1 (еден) извршител, за работно место возач, со поседување на возачка дозвола за Ц – категорија.

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/vozach/3009

 

Пронајдете не на следниве мрежи: