Се бара возач

Реномирана компанија бара возач.

Потребно е да имате Ц-категорија.

Ако сте тој следете го линкот и видете ја целата апликација:

https://vrabotuvanje.com/job-advert/vozach/3009

Пронајдете не на следниве мрежи: