Авицена Дијагностика вработува Стручен соработник.

АВИЦЕНА Дијагностика објавува ОГЛАС за СТРУЧЕН СОРАБОТНИКсо потребни квалификации:

Завршен медицински факултет – Доктор на медицина, Одлично познавање на англиски јазик….

Само вие следете го линкот:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/struchen-sorabotnik/3105

Пронајдете не на следниве мрежи: