Се бараат јавни службеници

АГЕНЦИЈАТА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА објавува ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 53/2012 за вработување на 3 јавни службеници во Агенција за вработување на Република Македонија – Централна служба за следните работни места: 

Следете го линкот за сите потребни податоци:

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/3-javni-sluzhbenici/3120

Пронајдете не на следниве мрежи: