Заради Чак Норис добил отказ

Loading...

Наставникот Симон Нортон од Велика Британија, според пишувањето на Sun добил отказ затоа што ги заплашувал децата со Чак Норис.

Иако наставникот имал намера да ги насмее а не да ги исплаши децата сепак учениците од 5 и 7 години, кога дошле дома имале трауми.

Еден од родителите изјавил дека неговиот син има кошмари и се плаши да не му дојде Чак Норис дома.

 

Ќе се разонодите многу доколку го прочитате целиот текст:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/zeznato/zaradi-chak-noris-dobil-otkaz

loading...