Погледнете каква елегантна “корпа” си доби студентката од асистентот

Loading...

Оваа девојка е толку очајна што успеа да добие “корпа” од професорот 🙂 Овој сеир ви го пренесуваме без превод, се со цел подобро доловување на моментот. Уживајте 🙂
Извор: CollegeHumor

Оваа девојка е толку очајна што успеа да добие “корпа” од професорот 🙂 Овој сеир ви го пренесуваме без превод, се со цел подобро доловување на мом

loading...