Како кумановци ја објаснуваат глобализацијата

Одговор: Смрт на Принцезу Дајану

Прашање: е какву врска има Дајана сас Глобализацију?

Одговор:

Енглеска принцеза сас своега египетскога вереника имаше судар у француски тунел, возејќси се сас немачко ауто и кој има уградено холандски мотор, а возеше га пијан белгијанац, кој се напија од шкотско виски, док га следиле италијански папараци, сас јапански мотори. Принцезин живо
т пробале да га спасив амерички доктори, кои употребувал бразилску медицину…

 

За да го прочитате целиот текст, кликнете на следниот линк: https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/zeznato/kako-kumanovci-objasnuvaat-globalizacija

Пронајдете не на следниве мрежи: