Наскоро нов шопинг центар

Loading...

Според пишувањата на сајтот https://www.skopjeinfo.mk многу наскоро започнува изградбата на нов луксузен шопинг центар во Македонија. Според нивните информации, шопингот центарот ќе биде сместен во близина на грчката граница кај граничниот премин “Богородица”.

За да го прочитате остатокот од текстот кликнете на следниот линк: https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/muabet-na-denot/naskoro-nov-shoping-centar

loading...