Барате работа? Погледнете ги денешните огласи 15.08.2013

Loading...

Погледнете ги денешните огласи 15.08.20131. Оперативен директор
СпортЛаиф ТРЕЈД ДОО Обложувалници има потреба од Оперативен директор, кој ги поседува следните квалификации:
Повеќе на следниот ЛИНК
2.Практикант раководител на филијала
За нас е најважно да имаме добар тим, затоа што без него и најдобриот план нема да функционира. Кај нас те очекува отворена и комуникативна средина, која што ја реализира мисијата на New Yorker: Со страст и храброст да оствариме идеи, кои што ќе се претворат во насоки за развој.
Повеќе на следниот ЛИНК
 
3.    Product/Brand Manager for Marketing Department
Leading company in the food industry, in cooperation with VRABOTUVANJE.COM, is seeking for Product/Brand Manager for Marketing Department.
Повеќе на следниот ЛИНК1. Оперативен директор
СпортЛаиф ТРЕЈД ДОО Обложувалници има пот

loading...
Loading...