Блажо, разбрав дека спиеш со жена ми…

Блажо, разбрав дека спиеш со жена ми. Тоа не е убаво… – Блажо, разбрав дека спиеш со жена ми. Тоа не е убаво… 
– Еј, не можам да го разберам тоа вашето семејство бе, Ристо. Ти ми велиш – лошо е, жена ти ми вели – убаво е…! Дај одлучете се!- Блажо, разбрав дека спиеш со жена ми. Тоа не е убаво… 
– Еј, не можам да го разберам тоа ваш

Пронајдете не на следниве мрежи: