Бомби и проектили не му можат ништо на овој НЕУНИШТЛИВ автомобил!

Ниту најјаките бомби не му можат ништо на ова возило. Неговата неверојатна издржливост е прикажана во приложеното видео.Возилото има турбо дизел мотор со шест цилиндри и на отворен пат може да достигне брзина од 120 километри на час.
Марудерот може да помине и низ експлозија и да излезе од неа без ниедна гребнатина.
Погледнете ја издржливоста на ова возило и ќе останете одушевени од тоа што ќе го видите.Возилото има турбо дизел мотор со шест цилиндри и на отворен пат може да достигне брзина од 120 километри на час.
Марудерот може да помине

Пронајдете не на следниве мрежи: