Брзо и лесно: Подгответе ЏИНОВСКА фереро перверзија на чинија

Навикнавте овој десерт да го „делкате“ во мини изданија, но една Јутуберка отиде чекор понапред и направи негова варијанта која повеќе лиќи на торта отколку на топка.Во нејзиниот туторијал ја  објаснува целата процедура на подготовка на оваа чоколадна перверзија. Доколку на прв поглед ви делува премногу комплицирано, не грижете се, трудот се исплаќа.
И  задолжително повикајте ги пријателите, ќе ги усреќите и ќе припазите на својата линија бидејќи доколку  сами ја смачкате оваа калорична бомба, ви следува- диета!

Во нејзиниот туторијал ја  објаснува целата процедура на подготовка на оваа чоколадна перверзија. Доколку на прв поглед ви делува премногу ком

Пронајдете не на следниве мрежи: