Додека нанесува маскара, таа плаче: Кога ќе видите зошто и вие ќе заплачете!

Таа е Џордан, пред 10 години доживеала сообраќајна незгода по која останала инвалид. Како тетраплегичар, таа тешко ги движи рацете, нозете и телото. Но не се откажува, и покрај сите проблеми, започнала канал на Јутуб и таму ги објавува своите совети за шминкање.По несреќата Џордан паднала во сериозна депресија. Се обидувала, но не можела ни да се нашминка ниту да се облече. Не излегувала од дома.
Вели дека прашањето „што е со твоите раце?“ го добива често. На видеото гледаме колкав напор е потребен за секој потег, на момент само потклекнува, но  никогаш не  го прекинува процесот на шминкање.
Џордан е одлична шминкерка, нејзините совети се многу интересни, а нејзината вештина очигледна.

 
По несреќата Џордан паднала во сериозна депресија. Се обидувала, но не можела ни да се нашминка ниту да се облече. Не излегувала од дома.
В

Пронајдете не на следниве мрежи: