Докторе, малку сум загрижена. Почнаа да ми растат влакна на места каде порано ги немав

Loading...

Оди жена на контрола кај докторот откако овој и препишал машки хормон тестостерон, па му се жали во врска со некои од контраиндикациите:– Докторе, малку сум загрижена. Почнаа да ми растат влакна на места каде порано ги немав.Оди жена на контрола кај докторот откако овој и препишал машки хормон тестостерон, па му се жали во врска со некои од контраиндикациите:– Докторе, малку сум загрижена. Почнаа да ми растат влакна на места каде порано ги немав.– Тоа е сосема нормална појава кога се работи за користење на тестостерон. А каде точно ви растат влакна?– На тестисите, што е уште една работа за која сакам да зборуваме.Оди жена на контрола кај докторот откако овој и препишал машки хормон тестостерон, па му се жали во врска со некои од контраиндикациите:&ndas

loading...