Докторе, по секое е*ење очите ми се црвени. Што значи тоа?

Старец од 80 години гр прашува лекарот:– По секое ебење очите ми се црвени. Што значи тоа?Старец од 80 години гр прашува лекарот:– По секое ебење очите ми се црвени. Што значи тоа?– Тоа значи дека сте веќе на резерва!Старец од 80 години гр прашува лекарот:– По секое ебење очите ми се црвени. Што значи тоа?– Тоа значи дека сте веќе на резе

Пронајдете не на следниве мрежи: