Драга, што мислиш, каков ќе биде нашиот син?

Loading...

Разговарат Трпе и Трпана:– Драга, што мислиш, каков ќе биде нашиот син?
– Ист како тебе!
– Од кај знаеш?
– Па ете, шишето му е подраго од цицките.– Драга, што мислиш, каков ќе биде нашиот син?
– Ист како тебе!
– Од кај знаеш?
– Па ете, шишето му

loading...