Душо, дојди сеа кај мене ќе водиме љубов цели 2 саати!

Loading...

Се враќа Мујо од Германија и носи полн куфер со подароциСе враќа Мујо од Германија и носи полн куфер со подароци.Фата зема чепка по куферот и здогледува едно мало, црно, со екран и зачудено го прашува Мујо:-Драги, што е ова?-Мобилен телефон.-А, што е тоа мобилен телефон?… -Фато, оди ти во купатило наполни ми ја кадата со вода и со пења, па тогаш ќе ти кажам што е тоа.Оди Фата, прави тоа што и рекол Мујо и излегува.Влегува Мујо во кадата и ѕвони преку мобилниот на нивниот домашен телефон.Фата ја крева слушалката и слуша:-Душо, дојди сеа кај мене ќе водиме љубов цели 2 саати!!Фата: -Неможам, си дојде овај волов од Германија !!Се враќа Мујо од Германија и носи полн куфер со подароци.Фата зема чепка по куферот и здогледува едно мало, црно, со екран

loading...
Loading...