Душоо, ај докажи ми дека ме сакаш…!

Душоо, ај докажи ми дека ме сакаш…!Девојката : Душоо ме сакаш ли?
Дечкото : Да
Девојката : Докажи..
Дечкото : Што сакаш да направам за да ти докажам ?
Девојката : Бори се со лав за мене .
Дечкото : Па добро тачна ли си , ќе ме расцепи за 2 секунди …
Девојката : Епа тогаш дај ми password од facebook
Дечкото : Кај е тој лав да му е*ам мајката?Девојката : Душоо ме сакаш ли?
Дечкото : Да
Девојката : Докажи..
Дечкото : Што сакаш да направам за да ти докажам ?

Пронајдете не на следниве мрежи: