Еден батка си имал баба комшика со голем двор…

Loading...

Еден батка си имал баба комшика со голем двор. Едно сабајле станува и што да види кај неа „Федерер и Надал„ играат тенис во дворот. Овој се крсти!Мори комшивке, што е ова кај тебе?- Абе фатив златна рипка вчера побарав желба и ете тоа е!- Што збораш мори бабо! Ај дај ми ја тоа рипката, па ќе ти ја вратам!- Арно комши , ама да знаеш таа е малку наглува!- Ако, ако дај ми ти мене малце јас ќе ти вратам!- Го зел аквариумот со златното рипче и отишол дома. После пола саат, ете ти го.- Да ти е*ам рипчето, да ти е*ам! Јас и велам „париња„ таа ми дава јариња, јас и велам „убај чупчиња„ таа ми дава ѓупчиња!!!- Ти реков оти е наглува? Ти што си мислеше дека јас навистина и побарав ДОБАР ТЕНИС !?!Мори комшивке, што е ова кај тебе?- Абе фатив златна рипка вчера побарав желба и ете тоа е!- Што збораш мори бабо! Ај дај ми ја тоа рип

loading...
Loading...