Едноставно мора да ги видите: Нема потреба од спектакуларен наслов!

Loading...

Двајца полјаци, своите недоразбирања, одлучиле да ги решат на крајно необичен начин. Еден од нив во рацете имал дршка од метла, а другиот весло…Овие двајца пијаници, ги виделе повеќе од 120 илјади луѓе, а на крајот на се, ниту еден од нив не бил потешко повреден.
Наместро да ги раздвијат, случајните минувачи само ги гледале.
Предупредување: Намалете го тонот на звучниците при крајот на видеото.Овие двајца пијаници, ги виделе повеќе од 120 илјади луѓе, а на крајот на се, ниту еден од нив не бил потешко повреден.
Наместро да ги разд

loading...
Loading...