Еј комшивке, ќе ми дадеш ли?

Loading...

Еј комшивке, ќе ми дадеш ли?Еј комшивке, ќе ми дадеш ли?
– Како не ти е срам бе?! Како можеш така да ми бараш?!
– Aмaн, де, не се навредувај, многу си убава и привлечна!
– Ааа, тоа ли бараш… Јас помислив дека пaри на заем ми бараш!..Еј комшивке, ќе ми дадеш ли?
– Како не ти е срам бе?! Како можеш така да ми бараш?!

loading...
Loading...