Еве како да проверете дали имате микроорганизми во вашиот душек!

Сигурно знаете дека во душеците живеат микроорганизмите, кои се познати како дерматофагоидес каде се размножуваат на влажни места и претставуваат потенцијален алерген.Поради таа причина Howdini препорачува секогаш да проверувате дали на вашиот кревет или душекот на кој спиете моментално (дома или во хотел) ги има овие микроорганизми.
Ова видео нуди одлични трикови и совети по кои ќе препознаете дали душекот има дерматофагоидес и како можете да се ослободите од него.
Погледнете го видеото:
Поради таа причина Howdini препорачува секогаш да проверувате дали на вашиот кревет или душекот на кој спиете моментално (дома или во хотел) г

Пронајдете не на следниве мрежи: