Еве како изгледа кога момците се обидуваат да нацртаат женски полов орган

Kога девојките ги замолија да нацртаат совршен машки орган, на ред беа момците со истата задача. Тие беа замолени да нацртаат женски полов орган! Еве како се снајдоа…Елизабет Планк, чија идеја беше токму ова цртање, истакна дека и покрај напредувањето на положбата на жената кое е забележано во последните години, мажите за жените очигледно не знаат дури и многу основни факти.
„Ова е потешко од она на кое се сеќавам“, изјавил еден од учесниците. 
Погледнете…
Елизабет Планк, чија идеја беше токму ова цртање, истакна дека и покрај напредувањето на положбата на жената кое е забележано во последните години,

Пронајдете не на следниве мрежи: