Еве како изгледа запросување на 3.000 метри надморска височина

Ова можеби не е најромантичната верзија за запросување, но секако е најоригинална и најхрабра. Секоја чест за дечкото!Доколку би ги прашале девојките како би сакале да изгледа нејзиното запросување, веруваме дека ниту една од нив нема ни да помисли на запросување во воздух.  
Но овој дечко што ќе го видите на видеото дефинитивно бил иновативен во идеата и храбар во нејзиното реализирање.  
Секоја чест…
Доколку би ги прашале девојките како би сакале да изгледа нејзиното запросување, веруваме дека ниту една од нив нема ни да помисли на запросување в

Пронајдете не на следниве мрежи: