Финансов Контролор

Loading...

Во Македонија, во Битлскиот регион, KROMBERG & Schubert  изгради фабрика и ќе вработи до 2.500 работници. Нашата  компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за следната  работна  позиција: Финансов Контролор
Повеќе на следниот ЛИНК
 Во Македонија, во Битлскиот регион, KROMBERG & Schubert  изгради фабрика и ќе вработи до 2.500 работници. Наш

loading...