Фрли ѓубре низ прозорецот, а потоа моторџијата ѝ одржа лекција! Сигурни сме дека нема да го повтори срамот!

Свесни сме за проблемот со нечистотиите по улиците, од несовесните граѓани кои фрлаат ѓубре на секој ќош.Иако постојат казни за тоа, сепак не се доволни за луѓето да престанат да го прават тоа.
Девојката на видеото, иако стои паркирана веднаш до корпа за отпадоци, ѓубрето решила да го фрли на земја низ прозорецот.
Тоа го снимил еден моторџија кој бил веднаш зад неа и не можел да одолее да и одржи лекција.
Погледнете:
Иако постојат казни за тоа, сепак не се доволни за луѓето да престанат да го прават тоа.
Девојката на видеото, иако стои паркирана веднаш д

Пронајдете не на следниве мрежи: