„Генијалец“ успеал да се паркира на 9. спрат од гаража…

Loading...

Возачот пробал да го паркира својот автомобил ка кровот на гаража во Тексас, кога случајно го префрлил автомобилот во брзина и летнал низ ивицата.Среќниот возач за вистинско чудо се спасил, откако му се замотала жица околу автомобилот.
24-годишниот возач, останал да виси во својот автомобил.
Успеал да се јави во полиција за помош, а спасувањето погледнете го тука:Среќниот возач за вистинско чудо се спасил, откако му се замотала жица околу автомобилот.
24-годишниот возач, останал да виси во својот авт

loading...