Го шокираше светот: Девојчево има глас кој ќе ве наежи!

Loading...

Преслатката Амира Вилихаген во холандскиот„Јас имам Талент“ отпеа арија и ги воодушеви сите!Ќе останете без текст. Деветгодишното девојче со својот глас не остави никого рамнодушен. 
Таа ја отпеа „O mio babbino caro”… и ги воодушеви сите.
Ние немаме што да додадеме, а на вас останува да слушнете.
 

 
Ќе останете без текст. Деветгодишното девојче со својот глас не остави никого рамнодушен. 
Таа ја отпеа „O mio babbino car

loading...
Loading...