Готвач – Специјалист за скара, Специјалист за подготовка на пици и пастрмајлии

Loading...

ГОСТИЛНИЦА „КАЈ ПЕРО“ , Успехот на своето работење, стекнатото искуство, традицијата и препознатливиот вкус на храната од кујната на гостилница Кај Перо, ни овозможи да ја отвориме новата гостилница Кај Перо во Јавни царински складишта ЈЦС Синтек во Визбегово. За новоотворената гостилница потребни ни се: Готвач – Специјалист за скара и Специјалист за подготовка на пици и пастрмајлии.
Повеќе на следниот ЛИНК.ГОСТИЛНИЦА „КАЈ ПЕРО“ , Успехот на своето работење, стекнатото искуство, традицијата и препознатливиот вкус на храната

loading...