И ѕвони свекрвата на снаата…

Loading...

И ѕвони свекрвата на снаата…И ѕвони свекрвата на снаата:- Како е мојот син?- Ами како…пие ракија,по жени скита,а мене само ме тепа…- Фала Богу,штом не е болен…И ѕвони свекрвата на снаата:- Како е мојот син?- Ами како…пие ракија,по жени скита,а мене само ме тепа…- Фала Богу,штом

loading...
Loading...