Игра која сигурно нема да ја играте пред родителите!

Loading...

Беше само прашање на време, кога вакво нешто ќе се појави, Јапонците не разочараа…Dead or Alive Xtreme е spin-off серијал, кој со боречки игри нема никакви допирни точки, освен одреден број женски ликови кои се појавуваат во играта.
Во играта, девојки трчаат по плажа во бикини, играат одбојка или се излежаваат покрај базен и… тоа е тоа.
Овој серијал на мини-игри, со време заработил репутација на перверзни игри.Dead or Alive Xtreme е spin-off серијал, кој со боречки игри нема никакви допирни точки, освен одреден број женски ликови кои се појавуваат во игра

loading...
Loading...