Исече ТЕСТО ЗА ПИЦА на 6 дела, а кога ќе видите што направи, веднаш ќе истрчате во кујна!

Погледнете го видеото и направете ја и вие оваа солена закуска.Ќе огладнете во секунда кога ќе видите колку добро испадна ова.
Погледнете го видеото и направете ја и вие оваа солена закусдка.
Што се однесува до состојките, можете да бидете креативни и да ставите се што ви е желба, не мора моцарела или чедар како во видеото.
Погледнете на следната страна:

Ќе огладнете во секунда кога ќе видите колку добро испадна ова.
Погледнете го видеото и направете ја и вие оваа солена закусдка.
Шт

Пронајдете не на следниве мрежи: