Издржете да не се насмеете: „Те земам тебе вафло…“

Венчавките понекогаш носат многу незгодни моменти кои младоженците засекогаш ги паметат, а доколку има камера да го овековечи моментот, тогаш ќе имаат можност постојано да се потсетуваат.Таков е случајот со овој млад брачен пар. Младоженецот со својот лапсус успеа да ја насмее невестата, но и сите присутни гости.
Обидете се барем за момент да не им се смеете на овие младоженци.Таков е случајот со овој млад брачен пар. Младоженецот со својот лапсус успеа да ја насмее невестата, но и сите присутни гости.
Обидете се

Пронајдете не на следниве мрежи: