Изгледа како обичен воден вртлог, но погледнете ДОБРО во средината

Loading...

Видеото кое ќе го видите во продолжение е снимено на реката Даугава во Латвија, а прикажува монтруозен воден вртлог кој голта се пред себе.Човекот кој го откри овој природен феномен стоел крај реката и одлучил да го забележи ова чудо.
Погледнете за што се работи во видеото…

 

loading...
Loading...