Излупете го лукот без да ви се умирисаат прстите!

Доколку сте меѓу оние кои  во секоја маринада мораат да стават барем малку лук, но и да го изедат за добар имунитет, погледнете го ова.Лукот е намирница која е многу здрава и вкусна. Но ја бие „смрдлив“ глас.
Како и да го чистите таа миризба се чувствува на прстите. Но доколку имате цврста рака и празна, цврста тегла, проблемот со чистењето на лукот ќе стане минато. Исто така можат да ви послужат два обични сада кои можете да ги составите:Лукот е намирница која е многу здрава и вкусна. Но ја бие „смрдлив“ глас.
Како и да го чистите таа миризба се чувствува на прст

Пронајдете не на следниве мрежи: