Каде ли ја запозна оваа девојка?

Loading...

Се прашуваме само каде ли се запознале момчето и девојката? Што мислите вие?Како ли се шета момчево со неа… Зарем едноставно не ја погледнал и не ја предупредил?
Погледнете!

Како ли се шета момчево со неа… Зарем едноставно не ја погледнал и не ја предупредил?
Погледнете!

loading...
Loading...