Како да направите леб што не се меси?

Loading...

Ако сакате наутро да имате топло лепче треба ова да се направи одвечер. Ви претставуваме рецепт кој е наменет само за еден леб.
Се што треба да направите е да го следите рецептот тука и ќе добиете топло лепче рано наутро.Ако сакате наутро да имате топло лепче треба ова да се направи одвечер. Ви претставуваме рецепт кој е наменет само за еден леб.
Се што треб

loading...
Loading...