Како сами да ги скратите шишките?

Сакате кратки шишки, а не сакате да плаќате на фризер поради такви ситници? Еве како да ги скратите сами.Сакате да промените нешто во фризурата, но не сакате да одите по фризерски салони. Одлично освежување на стајлингот ќе направите доколку скратите шишки. Тоа можете да го сторите и дома. А ова видео ќе ви помогне во тоа.
Се што ви е потребно е чешел со остар врв и ножички, а се останато е објаснето во видеото подолу. Сакате да промените нешто во фризурата, но не сакате да одите по фризерски салони. Одлично освежување на стајлингот ќе направите доколку скратите ш

Пронајдете не на следниве мрежи: