Каква измама!Еве како всушност изгледаат моделите?!

Loading...

Совршенство за две минути…Видеото покажува како всушност моделите изгледаат пред  да поминат низ рацете на виртуелниот мајстор за совршенство. Да, дека фотошопот прави чуда не е ништо ново и невообичаено, но ова видео стана вирален хит помеѓу социјалните мрежи што и дава нова светлина врз моќта на оваа алатка за „разубавување“.

loading...
Loading...