Ќе ве насмее до солзи! Погледнете како холанѓанец игра македонско оро

Loading...

Седумосминскиот такт на македонската музика е далеку прочуен и ретко кој може да остане имун на тој ритам.Овој Холанганец можеби не ги знае чекорите за македонското оро, но и тоа како ужива во нашата музика.
Овој Холанганец можеби не ги знае чекорите за македонското оро, но и тоа како ужива во нашата музика.

loading...
Loading...