Ќе ве насмее имитацијата на ова мало папагалче

Дека папагалите сакаат да имитираат звуци кои често ги слушаат е општо позната работа, но ова мало папагалче прави нешто друго.Дека папагалите сакаат да имитираат звуци кои често ги слушаат е општо позната работа. На список им се најчесто луѓе со кои живеат и зоровите кои ги слушаат од нив, како и неки звуци од околината. Но имитацијата на ова мало папагалче ќе ве насмее и изненади.
Сопстевниците на тигрицата по име Блуи очигледно се големи фанови на филмскиот сериал „Војна на ѕвездите“, бидејќи нивното милениче обожава да го имитира роботот R2D2!
Како што вели неговата сопственичка Карли, во почетокот имитацијата била многу симпатична, но Блуи со текот на времето почнал да претеува, бидејќи не престанува да ги испушта овие звуци.
Погледнете како изгледа неговата имитација.Дека папагалите сакаат да имитираат звуци кои често ги слушаат е општо позната работа. На список им се најчесто луѓе со кои живеат и зоровите кои г

Пронајдете не на следниве мрежи: