Кога треба да купите нов градник!?

Loading...

Колку повеќе го носите градникот, толку пократко ќе ви трае.
Веројатно и вие имате омилен градник кој секојдневно го носите, но земете во предвид дека колку повеќе го носите, толку пократко ќе ви траеШерон Веб, дизајнерка на долна облека по неколку месечно истражување, дојде до заклучот колку месеци треба да го носите градникот, а потоа да го замените со нов.
Според истражувањето, градникот треба да го носите 6 месеци!
Па ако градникот кој моментално го имате е постар од половина година, време е за нов!
 Шерон Веб, дизајнерка на долна облека по неколку месечно истражување, дојде до заклучот колку месеци треба да го носите градникот, а потоа да го за

loading...