Комерцијален директор

Loading...

Фабриката „Карпош” е производител на елементи за урбана опрема почнувајќи од бетонски декоративни плочи со различни димензии за уредување партери, тротоари, паркинзи, па сè до сложени монтажни конструктивни елементи за изведба на различни видови објекти…
Во моментов имаме потреба од вработување на кандидат за позиција Комерцијален директор.
Повеќе на следниот ЛИНК.Фабриката „Карпош” е производител на елементи за урбана опрема почнувајќи од бетонск

loading...
Loading...