Комерцијалист/ Мерчендајзер

Loading...

ГРАНДЕКС, водечка компанија од областа на увоз и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, застапник на повеќе реномирани италијански брендови, поради проширување на своето портфолио вработува млади, енергични, амбициозни, комуникативни личности на следните позиции Комерцијалист/Мерчендајзер.
Прочитајте повеќе на следниов ЛИНКГРАНДЕКС, водечка компанија од областа на увоз и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, застапник на повеќе реномирани италијански бренд

loading...